Pordenone – sajam cvijeća & Conegliano

Conegliano & Pordenone

Slikovni rezultat za ORTO GIORDINO PORDENONE
Polazak: 2. ožujka 2019. / subota

Program putovanja:
Polazak autobusa u 5:30 sati iz Zagreba s južne strane zgrade Gradskog poglavarstva (za putnike iz Samobora je polazak u 4:45 s autobusnog kolodvora). Ugodno putovanje preko Slovenije i Italije do venetskog gradića CONEGLIANO. Conegliano je najpoznatiji kao rodno mjesto talijanskog renesansnog slikara Giovannija Battista Cime, čije se slike nalaze u najpoznatijim svjetskim muzejima. Po dolasku u ovaj, turistima neotkriveni biser Veneta, slijedi šetnja povijesnim središtem: DUOMO DI CONEGLIANO – PIAZZA GIOVANNI BATTISTA CIMA – TEATRO ACCADEMIA – CONTRADA GRANDE – CORSO VITTORIO EMANUELE II.– CASTELLO DI CONEGLIANO…

Slijedi slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada, a preporučamo posjet Gradskom muzeju ili šetnju središnjom gradskom ulicom ukrašenom brojnim freskama, oslikanim palačama i arkadama. U dogovoreno vrijeme nastavak putovanja u smjeru gradića PORDENONEA. Najpoznatiji po sajmu cvijeća, Pordenone je jedan od najljepših gradića talijanske regije Furlanije Julijske krajine. Po dolasku odlazak na Sajam cvijeća – ORTO GIARDINO ili šetnja središtem
grada uz upoznavanje gradskih znamenitosti. Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 220 kn po osobi

Cijena aranžmana uključuje:
o Prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
o Posjet gradićima Conegliano i Pordenone
o Licenciranog turističkog pratitelja
o Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije
o Troškove organizacije

Aranžman NE uključuje:

ulaznicu za Sajam cvijeća – 6 € (za grupu od min.20 osoba, plaćanje na licu mjesta u
gotovini), djeca do 13 god. besplatan ulaz, troškove osobne prirode, ulaznice za kulturno – povijesne objekte koji se ev.dodatno posjećuju, sve što nije navedeno pod „Aranžman uključuje“.
Napomena: Kalkulacija je rađena na bazi min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene aranžmana. Ostali uvjeti prema Općim uvjetima i uputama za turističke aranžmane agencije. Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja. Organizacija i realizacija putovanja su u skladu s propisima „Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“. Od 07.04.2017. u primjeni je novi, stroži sustav granične kontrole, što može uzrokovati duža čekanja. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja i nije u mogućnosti utjecati na isto.

 

DODATNE INFORMACIJE NA MOB: 098 1855 912

Slikovni rezultat za ORTO GIORDINO PORDENONE

Slikovni rezultat za ORTO GIORDINO PORDENONE

Pordenone – sajam cvijeća & Conegliano

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com