Čokolada i jezero Attersee

Novi program u Hrvatskoj!

Datum polaska: subota, 30. listopada  2021.

Polazak autobusa u 4:00 sata iz Samobora te u 4:30 iz Zagreba. Ugodno putovanje prema Gornjoj Austriji. Jutarnji dolazak u VÖCKLABRUCK. Razgled gradića koji je središte regije Hausruckwald-Vöcklatal: gradski trg sa kulama, Dörflkirche – barokna crkva, Schöndorfer Kirche -ranosrednjovjekovna crkva-tvrđava, sagrađena prije 824. te lijepog i specifičnog parka (lijevo na slici).

Odlazak do mjesta Frankenmarkt gdje je organiziran obilazak gospodarstva KIBLER u 14:00 sati. Ob. Kibler  sprema čokoladu na specifične načine – sa zamrznutim, sušenim, regionalnim, najkvalitetnijim vrstama voća.  Kušanje voća, specifičnih pralina i voćne čokolade…

Slijedi kraći obilazak slikovitog jezera ATTERSEE, kojeg nazivaju morem Salzkammerguta.

Nastavak putovanja do još jednog romantičnog mjesta i gradića keramike – GMUNDEN-a. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje.

U večernjim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska oko ponoći.

Aranžman uključuje:

Prijevoz autobusom visoke turističke klase prema programu,

pratitelja putovanja,

obilazak gospodarstva Kibler sa degustacijom,

jamčevno osiguranje i troškove organizacije.

 

Cijena aranžmana iznosi 300 kn

 

Napomene: Cijena aranžmana za djecu do 6 godina – 250 kn, za djecu od 6 do 14 god – 270 kn

Kalkulacija aranžmana rađena je na bazi min. 50 osoba te u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaza putovanja. Ostali uvjeti prema Općim uvjetima i uputstvima agencije Bergman putovanja. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr .

 

Slikovni rezultat za atterseeSlikovni rezultat za attersee

Povezana slika


Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com