GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER

GRAZ I TVORNICA BIO ČOKOLADE ZOTTER

DATUM PUTOVANJA: 9. STUDENI 2019. – SUBOTA

Slikovni rezultat za zotterSlikovni rezultat za zotter

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Zagreba,  s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva,  u 6:30 sati (moguć polazak iz Samobora).  Putovanje kroz Sloveniju i Austriju do Riegersburga gdje se nalazi tvornica čokolade Zotter.
Zotter je austrijski brand čuvenih organskih čokolada koji u sebi krije prekrasnu priču o osobi koja strastveno voli čokoladu. Josef Zotter svoju je viziju pretvorio u uspješan posao. Čokolade se izrađuju ručno, isključivo od organskih i fair trade sastojaka!
U tvornici čokolade Zotter posjetitelji mogu vidjeti cijeli proizvodni proces koji je doista zanimljiv. Pojašnjava se svaka faza proizvodnje, a posjetitelji mogu posjetiti nekoliko kreativnih degustacijskih stanica. Proizvođač želi pružiti posjetiteljima sliku o kompleksnoj proizvodnji kako bi se u njima razvila zahvalnost prema hrani.

Posjet tvornici čokolade započinje kratkim filmom o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a nakon filma svaki posjetitelj dobiva na upotrebu keramičku žlicu za degustaciju čokoladnih smjesa i do kraja posjete uživa u više od 100 vrsta čokolade!!!
Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica u kojoj se prodaju sve čokolade koje ste prethodno imali priliku degustirati.
U sklopu tvornice je zoološki vrt: na 27 hektara nalaze se mnoge životinjske vrste. Riječ je o energetski samoodrživom gospodarstvu sa zatvorenim ekološkim ciklusom.
Nakon razgleda, odlazak do Graza. Po dolasku u Graz, parkiranje autobusa kod Opere. Šetnja do glavnog gradskog trga. Upoznavanje sa znamenitostima: Grazer Landhaus – zgrada parlamenta, jedan od najvažnijih primjeraka renesansne arhitekture u Austriji, Rathaus – gradska vijećnica,  Hauptplatz – glavni gradski trg, Schloßberg – nalazi se na uzvisini usred grada i pruža jedinstveni panoramski pogled na Graz. Na vrhu se  nalazi Uhrturm – simbol Graza, toranj iz 13. stoljeća.  Vožnja liftom ili uspinjačom (uz doplatu) ili pješice te uživanje u lijepom pogledu na Graz.
Polazak prema  Hrvatskoj i dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

 

Aranžman uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • licenciranog pratitelja putovanja
  • ulaznicu za posjet tvornici Zotter i obilazak kako je navedeno u programu
  • razgled Graza i Zottera prema programu
  • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

 

Cijena aranžmana po osobi iznosi 290 kn

Napomene: ARANŽMAN NE UKLJUČUJE TROŠKOVE OSOBNE PRIRODE TE SVE ŠTO NIJE NAVEDENO POD „ARANŽMAN UKLJUČUJE“.  Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba. Ostali uvjeti prema Općim uvjetima i uputama za turističke aranžmane agencije Bergman putovanja.

Zbog rezrevacija u Zotteru, program je moguće zamijeniti (prvo u Graz pa nakon toga u Zotter).

Za putovanje je obavezna osobna iskaznica ili putovnica

DODATNE INFORMACIJE NA 098 1855 912

Povezana slika

Slikovni rezultat za zotterSlikovni rezultat za zotterSlikovni rezultat za zotter

GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com