Hobby Show – Pordenone – odličan sajam za kreativce

Hobby Show – Pordenone

& Portogruaro (Mala Venecija)

Hobi je omiljeni rad koji netko radi u svoje slobodno vrijeme. Hobby Show u gradu Pordenone predstavlja nove ideje za još povoljniju i inovativniju potrošnju slobodnog vremena i uživanje u onome što radite s najviše zadovoljstva.

Ako ste ljubitelj različitih dekorativnih tehnika, šivanja, heklanja, vezenja, crtanja, slikanja, stvaranja, pečenja, kuhanja…

posjet sajmu bit će pravi doživljaj i melem za Vaše oči!!!!

Datum polaska: 10. studeni 2018. – subota

Program izleta:

Polazak autobusa u 5:30 sati iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva). Ugodno putovanje do gradića PORDENONE-a. Po dolasku razgled sajma Hobby Show na kojem su prisutni brojni izlagači. Organizatori također organiziraju radionice, tečajeve i prezentacije.  Uživanje na sajmu do 17:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu.

Oni koji će završiti razgled ranije, pozivaju se da odu do jezgre Poredenonea. Gradić leži na rijeci Noncello, koja je kao komercijalna rijeka imala važnu ulogu u definiciji povijesti grada. Odlazak do katedrale sv. Marka, šetnja ulicom Corso Vittorio Emanuele II i uživanje u pogledu na buržoaske kuće. Tijekom šetnje moći ćete vidjeti gradsku vijećnicu, crkvu bivšeg Franjevačkog samostana i crkvu sv. Jurja, koja se ponosi moćnim zvonikom.

Spajanje grupa u 15:00 sati na dogovorenom mjestu i polazak prema PORTOGRUARU – gradu koji je službeno osnovan 1140. godine kada je biskup Concordije dozvolio grupi ribara da se tu nasele i naprave omanju luku. Kako se ribarsko selo razvilo u ovako predivan grad čuti ćete u pričama našeg pratitelja.

Polazak prema Zagrebu oko 17:30 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu
  • stručnu pratnju tijekom putovanja
  • troškove organizacije
  • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

CIJENA ARANŽMANA IZNOSI 220 KN

FM CIJENA (VRIJEDI ZA ODREĐENI BROJ PRIJAVA) IZNOSI 190 KN!!!

Cijena ne uključuje: ulaznicu za sajam –  cca 5 EUR (plaća se na licu mjesta)

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!

Kalkulacija je rađena na bazi min. 45 osoba.  Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Bergman putovanja. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom uplate 1.rate. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene itinerara, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti.

 

Hobby Show – Pordenone – odličan sajam za kreativce

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com