Mariazell i Graz, 15. prosinca Garantirani polazak

Slikovni rezultat za mariazell advent

Otkrijte romantičnu čaroliju Adventa u Mariazellu – poznatom mjestu hodočašća! Mjesto je to koje nudi mnogo zabave i romantičnog ugođaja, i  za djecu i za odrasle! U središtu Mariazell Adventa je tradicija, kao i širok spektar umjetnosti i obrta te regionalnih delicija. Brojni svečano ukrašeni štandovi na glavnom trgu pozivaju vas da uživate u ležernoj šetnji. U srcu trga nalazi se veliki adventski vijenac promjera 12 metara i težine cca 6 tona a u pozadini  jedinstvene bazilike Mariazell! Čarobni prizor!

MARIAZELL I GRAZ

Datum izleta: SUBOTA, 15. PROSINCA 2018.

PROGRAM IZLETA:

Polazak iz Samobora u 05:00 sati (autobusni kolodvor Samobor) iz Zagreba u 5:30 sati. Ugodno putovanje prema Sloveniji i Austriji. Dolazak u Graz. Slobodno vrijeme za obilazak znamenitosti, odlazak do ledenih jaslica u centru grada ili kupnju božićnih poklona u gradu ili šoping centru Seiersberg.

Odlazak prema Mariazellu – najvećem austrijskom marijanskom svetištu. Posjet bazilici koja ima bogatu zbirku u kojoj su pohranjene slike iz 1380. god. i druge dragocjenosti mađarskih kraljeva, a u ovo adventsko vrijeme okružena je brojnim štandovima iz kojih se šire mirisi kuhanog vina i medenjaka! Slobodno vrijeme za osobne programe.

Preporučamo obilazak živih jaslica u dvorištu pivnice Girrer (sa volom, magarcima i ovcama), mehaničkih jaslica (Mechanische Krippe am Kalvarienberg) ili odlazak do keramičke radionice (Mariazeller Keramikwerkstätte).

Preporučamo i odlazak do Marizellerhofa – objekta poznatog daleko izvan Štajerske po ukusnim medenjacima, izvrsnim kolačima i najboljoj kavi. Ovdje ćete naći cjelokupni Pirkerov  program od klasičnih medenjaka do biljnih sokova, sve u prekrasnoj, ugodnoj, obiteljskoj atmosferi. Ako želite kušati uzorke domaćih rakija i likera, posjetite “Kost-Bar” neposredno uz prodavaonicu medenjaka.

Djeca se mogu provozati na ponijima (do 16:30 sati), obići anđeoski poštanski ured, a nikako nemojte propustiti paljenje velike adventske svijeće u 17:00 sati – ispod ogromnog adventskog vijenca.

Doživljaj Adventa je poseban u večernjim satima pa vjerujemo da ćete uživati do cca 17:30 sati kada je predviđen polazak prema Samoboru. Dolazak se očekuje u kasnijim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • prijevoz autobusom turističke klase prema programu
  • licenciranog turističkog pratitelja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

                                     

                    CIJENA ARANŽMANA IZNOSI 220 KN

               FM CIJENA 180 KN  

(vrijedi do popunjenja određenog broja sjedala)

 

 

Napomene:

Aranžman ne uključuje: Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koji se prema želji posjećuju, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi 45 putnika. Za državljane RH,  za putovanje je potrebna osobna iskaznica ili putovnica. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojom uplatom ili potpisom, suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.
Redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i drugim faktorima

Organizacija i realizacija putovanja su u skladu s propisima „Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“. Od 07.04.2017. u primjeni je novi, stroži sustav granične kontrole, što može uzrokovati duža čekanja. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja i nije u mogućnosti utjecati na isto.

Slikovni rezultat za mariazell advent

 

Mariazell i Graz, 15. prosinca          Garantirani polazak

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com