SARAJEVO U HOTELU 5*

SARAJEVO u hotelu Hills 5*****

DODATNA POGODNOST: besplatan ulaz na bazene Termalne rivijere Ilidža i besplatno korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu

Sarajevo u hotelu Hills 5* - slika 3Sarajevo u hotelu Hills 5* - slika 4

Datum putovanja:

6.-7. travnja 2019.

18.-19. travnja 2019.

1. dan
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom do Sarajeva, uz kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Slobodno vrijeme na ručak na Baščaršiji. Vožnja do hotela i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za opuštanje u hotelskom wellness centru ili bazenima Termalne rivijere. U večernjim satima predlažemo odlazak do Sarajevske pivnice, na dobar provod uz živu glazbu, Sarajevsko pivo i specijalitete bosanske kuhinje ili večeru u hotelskom restoranu. Noćenje.

2. dan
Doručak. Slobodno vrijeme za korištenje bazena i wellness centra do 12:00 sati. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do modernog nebodera Avaz Twist Tower, s čijeg se vidikovca na 35 katu pruža prekrasan pogled na Sarajevo i okolicu. Slijedi odlazak do Baščaršije, na još jedne čuvene sarajevske ćevape. Odlazak iz Sarajeva u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

First minute cijena po osobi: 590 kn
First minute cijena vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 650 kn

Popust: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

Doplate: za jednokrevetnu sobu 190 kn.

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu Hills, u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za kulturno-povijesne objekte i troškove osobne potrošnje, putno osiguranje, vožnju liftom na vidikovac nebodera Avaz Twist Tower 2 KM.

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija Bergman putovanja, ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Adriatic osiguranja. Organizator putovanja (Integral Zagreb) zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA AGENCIJESarajevo u hotelu Hills 5* - slika 1Sarajevo u hotelu Hills 5* - slika 2

SARAJEVO U HOTELU 5*

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com