ST. WOLFGANG – ST. GILGEN – HALLSTATT, Garantirani polazak

POSJET NAJROMANTIČNIJEM ADVENTU AUSTRIJE I SLIKOVITIM MJESTIMA

NA AUSTRIJSKIM JEZERIMA: ST. WOLFGANG – ST. GILGEN – HALLSTATT

 Termin putovanja: 7. prosinca 2019. / subota 


Prepustite se nezaboravnom božićnom ugođaju u romantičnoj austrijskoj regiji Salzkammergut:

slikoviti adventski štandovi s jaslicama, mirisni čajevi i punčevi u lijepim šalicama, lanterne na jezerima, okićenost grada sa stilom… Vjerujemo da ćete znati uživati!

 

Program putovanja:

Polazak autobusa u 5:05 sati iz Samobora (aut.kolodvor) te iz Zagreba u 5:30 sati. Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća usputna zaustavljanja. Dolazak do jezera WOLFGANG – jednog od turistima najdražih jezera u Austriji. Odlazak do zapadnog ruba jezera, mjesta ST. GILGEN. Ovdje adventski sajam nosi naziv „Barokni advent“ a prepoznatljiv je po velikim svijećama (najveća je visine čak 11 metara). Posebnost su i izlagačke kućice koje su oslikane zanimljivim motivima u baroknom, adventskom stilu. Slobodno vrijeme za posjet „Mozartovom klizalištu“, izložbi jaslica u hotelu Post ili odlazak do rodne kuće Mozartove majke (koja je ovdje rođena).

Odlazak do ST. WOLFGANGA. Cijelo jezero, kao i mjesto, dobilo je ime po Svetom Wolfgangu, redovniku koji je 976. godine ovdje sagradio malu crkvicu u kojoj se nalazi predivan oltar kojeg je sagradio Michael Pacher. Šetnja lijepim adventskim sajmom koji se nalazi uz samo jezero.

Nastavak putovanja do čarobnog grada HALLSTATT-a koji se Kinezima toliko svidio da su izgradili kopiju grada u Kini. Original je original (a i bliže je Hrvatskoj) pa ćete zasigurno otkriti posebnost ovog gradića!

Kućice su ljupko dekorirane kako bi predstavile tradicionalnost, povijest i autentičnost gradića koji je od 1997. godine zaslužio biti dio svjetske UNESCO baštine. Šetnja gradićem kojeg mnogi smatraju najljepšim mjestom na svijetu!!!

U ranim večernjim satima, polazak prema Hrvatskoj. Uz usputna zaustavljanja, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • prijevoz autobusom visoke turističke klase
  • sve razglede prema programu
  • licenciranog turističkog pratitelja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

                                     

 CIJENA ARANŽMANA IZNOSI 260 KN

Napomene:

Aranžman ne uključuje: Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koji se prema želji posjećuju, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi 45 putnika. Za državljane RH,  za putovanje je potrebna osobna iskaznica ili putovnica. Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti uplaćeno je kod Adriatic osiguranja. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojom uplatom ili potpisom, suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.
Redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i drugim faktorima.

Informacije na 098 1855 912

 

ST. WOLFGANG – ST. GILGEN – HALLSTATT, Garantirani polazak

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com