Tvornica čokolade ZOTTER & adventski Graz, Garantirani polazak

TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER I GRAZ

Datumi putovanja: 22. prosinca 2018. / subota

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak u 5:15 iz Samobora (autobusni kolodvor) te u 6:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje u smjeru Austrije i gradića Riegersburg u kojemu se nalazi TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER. Posjetiteljska ruta izuzetno je zanimljiva, a oko tvornice na 27 hektara zemljišta prostire se eko-farma s autohtonim pasminama domaćih životinja!

U predvorju ćete dobiti elektronski vodič sa slušalicama te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kinodvorana u kojoj će Vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u
Latinskoj Americi, a po izlasku iz kina možete vidjeti, opipati pa čak i kušati suha kakaova zrna. Na sljedećoj možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa, još uvijek bez ikakvih dodataka. No, na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa, što je već pravi organoleptički izazov… Ponuđene će Vam biti i gotove Zotter čokolade, nekoliko desetaka različitih okusa. Potezanjem ručke možete iz čokoladne pločice odsjeći komadić te priloženom pincetom prebaciti odsječeni komadić u svoju keramičku žlicu i lagano grickati hodajući prema sljedećem stalku s drugom vrstom čokolade. Nema potrebe rezati više, jer takvih ćete komadića moći probati pedesetak! Odlazak do čokoladnog bara a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju možete pripraviti sami odabravši čokoladu koja Vam se prethodno najviše svidjela! Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje čokolatina odnosno pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukati…. Nakon uživanja u čokoladi te šetnji simpatičnim eko parkom koji okružuje tvornicu.
U dogovoreno vrijeme odlazak u austrijsku štajersku prijestolnicu – GRAZ. Informativna šetnja središtem grada:
KATEDRALA – OPERA – HERRENGASSE – LANDHAUS – LEDENE JASLICE – GRADSKA VIJEĆNICA – RIJEKA MURA – MURSKI OTOK – SCHLOSSBERG… Slijedi slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo odlazak uspinjačom na Schlossberg te uživanje u predbožićnom raspoloženju na glavnom gradskom trgu. U večernjim satima slijedi odlazak prema slovenskoj granici te dalje prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 180 kn

FM CIJENA 165 KN

Cijena aranžmana uključuje:
 Prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
 Licenciranog turističkog pratitelja
 Posjet Grazu
 Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije
 Troškove organizacije

Cijena aranžmana NE uključuje:
 Ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter (doplata u agenciji kod prijave za izlet): 125 Kn (odrasli),
105 Kn (djeca 11-17 godina), 85 Kn (djeca 6-10 godina), 45 Kn (djeca 4-5 godina).

Napomena: Kalkulacija je rađena na bazi min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene aranžmana. Ostali uvjeti prema Općim uvjetima i uputama za turističke aranžmane agencije. Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
Organizacija i realizacija putovanja su u skladu s propisima „Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“. Od 07.04.2017. u primjeni je novi, stroži sustav granične kontrole, što može uzrokovati duža čekanja. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja i nije u mogućnosti utjecati na isto.

Informacije na bergmanputovanja@gmail.com  ili na 098 1855 912

Slikovni rezultat za zotter

Slikovni rezultat za zotter Povezana slika

Povezana slikaSlikovni rezultat za zotter

Tvornica čokolade ZOTTER & adventski Graz, Garantirani polazak

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com