WERFEN – posjet najvećoj ledenoj špilji na svijetu i HALLSTATTU

WERFEN – posjet najvećoj ledenoj špilji na svijetu

i HALLSTATTU

Slikovni rezultat za werfenPovezana slika

DATUM IZLETA: 17. kolovoza 2019.  – subota

Program putovanja:

Polazak autobusa u 4:00 iz  Samobora (aut. kolodvora) te u 4:30 iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva)

Dolazak u Werfen gdje se u neposrednoj blizini mjesta nalazi EISRIESENWELT (Svijet ledenih divova). Riječ je o najvećoj ledenoj špilji na svijetu – jedinstvenom prirodnom fenomenu koji je izgrađen od leda i kamena. Ovaj pravi labirint špilja kojeg je tisućama godina oblikovala rijeka Salzach, proteže se na više od 40 kilometara! Za posjetitelje je uređeno oko 1 km špilje.

Fascinantne ledene pećine leže na nadmorskoj visini od 1.600 metara i do njih se dolazi nakon vožnje žičarom te hoda cca 20 min (u jednom smjeru).  Razgled špilje u pratnji stručnog vodiča (obilazak traje cca 75 minuta, a zbog prirode terena i vrlo niske temperature unutar špilje, preporučamo toplu i udobnu odjeću i obuću).

Nakon obilaska povratak prema mjestu Werfen te posjet romantičnom mjestu kao iz bajke: HALLSTATTU. Mjesto je to koje je zaslužilo svoju zaštićenost od UNESCO-a kao dio svjetske Baštine. Mjesto je okruženo planinama i nalazi se na samom jezeru koji nosi isto ime, Hallstattsko jezero. Koliko je mjesto  fascinantno govori i podatak o tome da su Kinezi napravili repliku ovog gradića na obali južnokineskog mora! Po dolasku, šetnja uz jezero te uživanje u predivnom krajoliku, posjet crkvi i kosturnici u kojoj se danas nalazi oko 1600 lubanja, posjet najstarijem rudniku soli na svijetu…

Mjesto je maleno (cca 800 stanovnika) ali je toliko interesantno da je vrlo živo tijekom cijele godine. Zasigurno ćete uživati boraviti ovdje barem nekoliko sati! Nakon slobodnog vremena u Hallstattu, polazak prema Hrvatskoj. Uz kraće pauze tijekom putovanja, dolazak na mjesto polaska u kasnijim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA IZNOSI 450 KN

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu
  • razglede prema programu
  • stručnu pratnju tijekom putovanja
  • vožnju žičarom do Eisriesenwelta
  • ulaznicu za najveću ledenu špilju na svijetu
  • troškove organizacije i provedbe aranžmana
  • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

Cijena aranžmana za djecu

od 14-17 godina iznosi 430 kn

do 14 godina 399 kn

 

Aranžman ne uključuje: troškove osobne potrošnje te sve što nije upisano pod „Aranžman uključuje“

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!

Kalkulacija je izrađena na bazi min. 42 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od minimalne baze za izračun kalkulacije ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Bergman putovanja. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom uplate 1.rate. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene itinerara, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti

DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE NA BROJ  098 1855 912

 

Slikovni rezultat za werfen

Slikovni rezultat za hallstattPovezana slika

WERFEN – posjet najvećoj ledenoj špilji na svijetu i HALLSTATTU

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Rude 118/1, 10430 Samobor
Tel: 01-3371 023
Fax: 01-3379 033
E-mail: bergmanputovanja@gmail.com